EURO 2016: Franta – Germania, scor final 2-0

0
259

Euro 2016

Finalul partidei de la Marseille! Franța se impune cu 2-0 în fața Germaniei și se califică în finala Euro 2016, acolo unde va întâlni Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Franța este pentru a treia oară într-o finală de Euro. Până acum, a obținut victoria de fiecare dată, în 1984 și 2000.Antoine Griezmann a marcat o ”dublă” în semifinala Germania-Franța 0-2, de aseară, de la Marsilia, ajungând la șase reușite în acest turneu, dublu decât oricare alt jucător. Atacantul lui Atletico s-a așezat și mai confortabil acum în poziția de lider al clasamentului golgheterilor la turneul final din Franța.

Un singur fotbalist a marcat mai multe goluri la o ediție de Campionat European. E vorba tot de un francez, Michel Platini, care a înscris de nouă ori la ediția din 1984 a Europenelor. Restul golgheterilor la Europene, la toate celelalte ediții, nu au depășit niciodată cinci goluri, scrie DigiSport.ro

Germania si Franta au jucat destul de bine si s-au impus in joc dar Franta pot sa zic ca a avut si noroc la finele primei reprize cu acel gol si dupa aia avut si putina incredere in echipa si au mai marcat un gol.Si echipa Germaniei a avut foarte frumoase catre poarta Frantei dar cu ghinion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.