Companiile Auto, fabricile de bere si vin fac anjagari


Jobs

Criza pare sa fi luat sfarsit pentru companiile auto, fabricile de vin sau bere, care sunt hotarate in aceasta perioada sa faca mii de angajari.

De exemplu, la Oradea, unde s-a deschis primul centru de cultura si civilizatie a vinului, se cauta degustatori de vinuri. Cei care vor sa se angajeze intr-un astfel de domeniu trebuie sa urmeze insa un curs de specialitate si sa aiba… miros fin.

Cum patronii de la Oradea vor sa se extinda in toata tara, numarul angajarilor este in continua crestere, conform Pro Tv.

Pe langa cei care doresc sa lucreze cu vinul, o sansa o au in aceasta perioada si cei care vor sa lucreze la fabricile de bere. Si asta pentru ca Ursus, Tuborg si Bergenbier cauta oameni in vanzari si specialisti in domeniul calitatii.

Companiile auto care activeaza la noi in tara vor incepe si ele perioada de recrutare. Ford va incepe in toamna o campanie masiva si, de la 3.500 de salariati, compania se extinde pana la 7.000, precizeaza Ziare.com

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.