Euro se apreciaza usor

0
2

Euro

După scăderea ratingului de țară al Italiei de la A+ la A de către agenția internațională de rating Standard & Poor’s, moneda europeană s-a depreciat, pierzând 0,2% față de dolarul american și 0,3% față de yenul japonez pe bursa de la Londra.

În raport cu moneda națională, euro și-a păstrat trendul ascendent pe care s-a înscris luni.

Banca Națională a României a publicat, marți, 20 septembrie, un curs de referință de 4,2843 lei/euro, cu 0,51 bani mai mult decât în ședința anterioară.

Aprecierea dolarului de luni a fost oprită în cursul zilei de marți, referința BNR coborând la 3,1253 lei/dolar, cu 0,84 bani mai puțin decât valoarea anterioară.

Francul elvețian se rămâne pe creștere, cotația BNR ajungând la 3,5512 lei/franc, o apreciere de 0,49 bani, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.