Imperiul financiar a lui George Naghi lasat mostenire vaduvei sale

0
6

George Naghi

Imperiul financiar de 60 de milioane de euro lăsat în urmă de George Naghi îi va rămâne moştenire văduvei sale, internată acum la un spital din Viena. Prietenii omului de afaceri susţin că milionarul s-a asigurat încă de acum câţiva ani printr-un act notarial, că averea va ajunge la ea. Copiii din primele două căsătorii ale “regelui mezelurilor” nu ar fi menţionaţi în document.

Toţi apropiaţii spun că de fapt frâiele afacerii vor fi preluate acum de fiica Alinei Naghi, Georgiana şi de soţul ei. Tânăra a fost înfiată de George Naghi, iar milionarul îi cedase deja din responsabilităţi.

Din ecuaţie lipsesc, cel puţin pentru moment, copiii legitimi ai lui George Naghi. Este vorba de Valentina, fiica din prima căsătorie şi de Doru, băiatul din cea de-a doua. Există însă informaţii că relaţia dintre milionar şi fiul său, Doru, era tensionată. Tânărul locuieşte într-un apartament modest şi are un copil mic, Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.