Un nou pachet de tuning pentru Dacia Duster


Dacia Duster Pachet Tuning

Dacia Duster capata din ce in ce mai multa atentie la capitolul estetica. De aceasta data, DC Design vine cu o propunere inedita, kitul de tuning aducand un aspect exterior extravagant si un interior cu elemente luxoase. Costul pachetului este de 4.940 euro, un tarif rezonabil daca luam in calcul elementele incluse.

Dacia Duster a facut obiectul unui noi creatii de tuning, realizata de indienii de la DC Design. SUV-ul de la Mioveni a primit blocuri optice cu LED-uri si un habitaclu ce aminteste de universul yachturilor.

Asadar, habitaclul beneficiaza de scaune cu reglare electrica, ecrane LCD, iar consola centrala ajunge pana la bancheta din spate, separand cele doua locuri ramase. Deasupra acesteia, a fost adaugata o alta consola, realizata dintr-un material ce imita lemnul. Pentru cei de cursa lunga, indienii s-au gandit sa plieze scaunul pasagerului din fata pentru a forma un pat cu scaunul din spatele sau.

Mai mult decat atat, bordul si fetele portierelor sunt stilizat cu ornamente care imita lemnul si cu elemente din piele. La exterior, nu au avut loc foarte multe modificari, insa in partea frontala ies in evidenta blocurile optice cu tehnologie LED si proiectoarele incadrate de o forma din metal.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.