Alexis Tsipras si-a dat demisia

0
3

Grecia

O veste si buna si rea premierul grec Alexis Tsipras si-a dat demisia, el a cerut organizarea de alegeri parlamentare în date de 20 septembrie.”Actualul Parlament nu poate oferi o majoritate guvernamentală sau un guvern de uniune naţională”, a mai spus Tsipras.

Alegerile parlamentare ar putea avea loc în 13 sau 20 septembrie, chiar înainte de punerea în practică a măsurilor de austeritate şi restructurare a sistemului, pe care Atena le-a convenit cu forurile europene şi cu creditorii internaţionali ai Greciei, pentru a o salva de la faliment şi de la o eventuală excludere din zona euro, a informat presa elenă.

Guvernul a reuşit să adopte acordul cu creditorii cu ajutorul opoziţiei moderate – partidul de centru-dreapta Noua Democraţie (ND) şi Partidul Socialist (PASOK).

Comisia Europeană a semnat miercuri noapte un memorandum de înțelegere (MoU) cu Grecia, pentru un nou program de sprijin pentru stabilitate pe trei ani, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar, scrie RomaniaTV.net

Sa speram ca Grecia va reveni pe linia de plutire ca daca nu moneda EURO iar va urca si va afecta toti romanii care sunt datorati la banca in Euro.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.