Descoperire macabra in Mexic

0
3

Breaking News

Descoperire pe cât de macabră, pe cât de misterioasă, în estul Mexicului. 35 de cadavre au fost găsite, zăcând în două camionete, sub un pod din portul Veracruz.

Sunt 23 de bărbaţi şi 12 femei şi toţi aveau antecedente penale. Fuseseră implicaţi în asasinate, trafic de droguri, răpiri şi făceau parte, se pare, din aceeaşi grupare criminală.

Unele cadavre aveau mâinile legate sau prezentau semne de tortură, dovezi ale unei morţi violente. Anchetatorii cred că, foarte probabil, au fost victimele unei răfuieli între temutele carteluri de droguri mexicane.

În ultimii cinci ani, de când Preşedintele Mexicului a declarat război traficanţilor de droguri, au murit peste 40.000 de oameni, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.