Doi suspecti implicati in atacul de la revista Charlie Hebdo au fost localizati

0
5

Atentat Paris Revista Charlie Hebdo

Doi suspecti implicati in atacul de la revista Charlie Hedbo au fost localizaţi în Aisne, nordul Franţei potrivit Le Parisien, în condiţiile în care poliţia franceză îi caută pe autorii atacului asupra săptămânalului satiric Charlie Hebdo, Cherif şi Said Kouachi.

Un important dispozitiv de securitate a fost stabilit în Crepy-en-Valois, în nordul Parisului. Zona este survolată de elicoptere, după ce teroriştii şi-au abandonat maşina între localităţile Villers-Cotterêts şi Crépy-en-Valois. Suspecţii ar putea fi baricadaţi într-o locuinţă din Oise, potrivit LeFigaro. Casa este încercuită de jandarmi.

Doi suspecți implicaţi în atacul sângeros de la revista Charlie Hebdo, fraţii Kouachi Sharif și Said, au fost localizaţi joi dimineață, în Aisne, aproape de Villers-Cotteret, pe RN2, potrivit LeFigaro.

Cei doi bărbați, care corespundeau semnalmentelor celor doi suspecți căutați de poliție, se aflau la bordul unui Renault Clio alb, purtând cagule. În spatele mașinii au putut fi văzute arme.Suspecţii se îndreaptă spre Paris. Cel care i-a recunoscut pe suspecţi este şeful unei benzinării, pe o şosea care leagă Parisul de frontiera cu Belgia. Cei doi ar fi jefuit benzinăria şi ar avea asupra lor un lansator de rachete, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.