Motanul Hank candideaza la un fotoliu de senator in Virginia

0
6

Motanul Hank

Hank a fost salvat de pe străzi de asociatia Animal Allies din Fairfax Station. Acum este un motan respectabil şi plin de bune intenţii. El vrea să creeze locuri de muncă pentru şomerii cu patru lăbuţe şi face deja lobby în acest sens pe lângă autorităţile statului, astfel încât fiecare pisică să aibă un bol plin cu lapte şi un adăpost, mai precis o locuinţă şi o familie în care să fie adoptată.

Hank are 9 ani, este deja “copt” (63 de ani, după vârsta umană), este un candidat indepent şi este pus pe fapte mari, având o campanie electorală cu teme bine stabilite.

Lui Hank îi place încă să hoinărească pe străzi, nu prea suportă hainele, dar uneori nu are încotro şi se comportă ca un gentleman când vine vorba de obligaţiile oficiale şi de “etichetă”. Astfel el onorează întotdeauna întrunirile publice, mai ales acum în campanie, apărând la gât cu cîte o cravată impecabilă şi foarte şic, scrie presa americană.

Washington Post dezvăluie că Hank are un cont pe Twitter şi o reclamă de campanie pe YouTube. Îi place să socializeze, iar “dacă vreun agent de lobby vrea să ajungă la el, cel mai bine ar face să se prezinte cu o bucată de brânză” pentru a se bucura de atenţia candidatului patruped, a informat directorul său de campanie, Matthew O’Leary.

Potrivit contului sau de Twitter, Hank vrea să facă o schimbare şi în privinţa Drepturilor Omului, legată protecţia informaţiilor personale.

Nu este pentru prima oară când un animal a candidat pentru o funcţie publică. Legea prevede că senatorii trebuie să fie fiinţe umane, însă unele animale au câştigat şi alegeri locale.

In orăşelul Rabbit Hash din Kentucky este primar un câine, iar în Sunol, California, a fost primar un alt căţel, în anii ’80, ne relateaza rtv.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.