Oare Brexitul risca sa fie anulat?!

0
56

Brexit

Theresa May, într-un discurs ţinut la o fabrică din oraşul Stoke-on-Trent, unde majoritatea locuitorilor au votat pro-Brexit, a afirmat că parlamentarii trebuie să ia în considerare consecinţele acţiunilor lor în ceea ce priveşte încrederea poporului britanic.„Dacă am fi fost în situaţia în care parlamentul ar fi încercat să scoată Marea Britanie din UE, în opoziţie faţă de un vot pro-UE? Încrederea oamenilor în procesul democratic şi în politicieni va suferi enorm. Cu toţii avem o datorie să implementăm rezultatul referendumului”, a declarat May.

Întrebată fiind dacă are şanse să îi convingă pe parlamentari să îşi schimbe opinia privind acordul, May a declarat că a vorbit cu parlamentari tot weekendul şi că va emite un comunicat luni după-amiaza, scrie RomaniaTV.net

Ideea ii urmatoarea cand au fost alegerile privind Brexitul tinerii din UK nu au inteles defapt ce inseamna un Brexit si acu daca ar mai fi alegeri privind Brexitul nu ar fi de acord, daca stam si ne gandim 40% din munca ii lucrata de emigranti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.