Sobolan gigant gasit in New York

Sobolan gigant

Foto: Twitter

Un şobolan de un metru lungime a fost descoperit de un angajat al unui magazin de încălţăminte din Bronx, New York. Rozătorul mort a fost fotografiatt, iar imaginea a ajuns pe reţelele de socializare, la mai puţin de jumătate de an de la un incident similar.

Vederea şobolanilor dă fiori oricui, însă imaginaţi-vă cum ar fi să vă treziţi faţă în faţă cu un rozător mare cât un căţel.

Totuşi, cei de la Twitter păstrează rezerve, deoarece imaginea ar putea fi realizată cu ajutorul unui program de editare foto.

Potrivit specialiştilor, este vorba despre o specie de şobolani din Gambia, pe care unii oameni îi ţin ca animale de companie. Totuşi, aceste rozătoare au fost interzise în SUA, după apariţia unui virus care a afectat sute de copii şi adulţi şi care se crede că a fost adus de aceşti şobolani, ne relateaza rtv.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.