Canon IXUS 300HS – ultra-compacta cu control manual

1
38

Canon Ixus 300HSCanon IXUS 300HS este o raritate printre camerele ultra-compacte, un segment care eliminat de mult timp controlul manual al parametrilor. Deşi nu vine cu un mod Manual în adevăratul sens al cuvântului, camera dispune de modurile Tv şi Av pentru modificarea timpului de expunere şi a diafragmei. Acestea sunt doar începutul pentru fotografii cu ceva mai multe cunoştinţe care doresc o cameră cât mai mică.
Senzorul de 10 MP cu iluminare din spate , în ciuda dimensiunilor reduse, a fost optimizat pentru fotografii în lumină slabă. Este ajutat în această privinţă de obiectivul cu F/2.0, o deschidere mai mare ce lasă mai multă lumină să ajungă la senzor. De asemenea, procesorul Digic IV ar trebui să se lupte mai eficient cu zgomotul de imagine şi să permită în acelaşi timp realizarea a 3,7 poze pe secundă la rezoluţie nativă. Dacă doriţi o viteză şi mai mare, camera este limitată la 8,4 fps la rezoluţia de 2,5 MP. Numărul imaginilor obţinute astfel este limitat doar de capacitatea cardului.
Pe lângă înregistrarea video la rezoluţie 1280×720 cu 30 fps, camera dispune de un mod slow motion ce înregistrează la rezoluţie QVGA (320×240) cu 240 fps. Clipul este redat cu 30 de cadre pe secundă, fiind încetinit de opt ori. Ecranul de 3″ de pe spatele lui Canon 300HS ar fi putut să aibă o rezoluţie mai bună. Cu o greutate de doar 175 g şi o grosime de 23 mm, camera se încadrează perfect în seria IXUS. Stocare imaginilor se va putea face şi noile carduri SDXC cu capacitate foarte mare, fiind oferit suport şi pentru cardurile Eye-Fi cu placă de reţea wireless integrată. Canon IXUS 300HS va fi disponibilă în curând, preţul ei în Statele Unite fiind de 350 $.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.