Canon PowerShot SX210 IS – 14x zoom optic într-un format compact

1
34

Canon Sx210 IS 1sÎncă de anul trecut Canon are o cameră compactă cu zoom optic mare, concurentă cu seria TZ de la Panasonic, mai precis modelul SX200 IS. Anul acesta ea a primit un upgrade important şi s-a transformat în Canon PowerShot SX210 IS. Corpul aparatului a suferit modificări majore, cele mai importante fiind legate de amplasarea rotiţei de selectare a modului de funcţionare şi de modul în care este controlat obiectivul. Rotiţa respectivă a fost mutată pe spate, în dreapta ecranului de 3″ protejat cu sticlă. Din păcate, controlul zoom-ului a fost asociat unui buton cu două poziţii, aşa cum am văzut de curând la IXUS 130, o soluţie mai puţin ergonomică.
Obiectivul stabilizat optic al lui Canon PowerShot SX210 IS oferă un zoom 14x şi este destul de deschis la cei 28 mm ai distanţei focale minime. Din nefericire în spatele lui se găseşte un senzor mic, de 14.1 MP care ne face să avem mari reţineri în legătură cu calitatea imaginilor. În lupta cu zogomotul de imagine, Canon a dotat aparatul cu procesorul DIGIC IV, valorile ISO posibile variind de la 80 la 1600.
Camera permite filmare la rezoluţie 1280×720 cu 30 de cadre pe secundă, fiind dotată cu buton dedicat şi două microfoane pentru sunet stereo. Stocarea se face pe carduri SD/SDHC/SDXC, iar greutatea aparatului cu bateria inclusă este de 220 g. Cei interesaţi pot achiziţiona Canon PowerShot SX210 IS cu aproximativ 1.350 de lei din magazine, având la dispoziţie trei culori: negru, auriu şi violet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.