Facebook Messenger are pagina de web dedicata

0
18

Facebook Messenger

Indiferent dacă aveţi sau nu o voinţă de fier, este inevitabil să nu fiţi distraşi în momentul în care deschideţi o pagină de Facebook. Tentaţia de a da un pic de scroll pentru a vedea ce se ascunde câţiva centimetri mai jos este incomensurabilă. Partea bună este însă că, de acum înainte, dacă vreţi doar să vă conversaţi cu prietenii, puteţi evita website-ul Facebook.com.Printr-o pagină web dedicată, popularul Facebook Messenger poate fi folosit pe un Mac sau PC fără să mai intraţi pe profilul vostru de Facebook.

Deşi au existat câteva zvonuri pe marginea acestei tranziţii radicale, surpriza a fost foarte mare când Mark Zuckerberg a anunţat noua pagină web messenger.com.Accesibilă gratuit, desigur, aceasta nu include neapărat o interfaţă revoluţionară, ci este mai degrabă o extensie a variantei pe care o vedeţi pe un iPad sau orice tabletă cu Android, scrie RomaniaTV.net

Deci daca nu vrei sa iti instalezi aplicatia de Facebook Messenger pe Android sau iOS acuma poti sa intri direct de pe browserul telefonului direct pe messenger.com si folosesti chatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.