Facebook se aliaza cu Twitter

0
4

Mark Zuckerberg - Facebook

Reţeaua de socializare realizată de gigantul Google, Google+, ar putea fi în pericol chiar înainte de lansarea oficială. Facebook a anunţat că îşi va uni forţele cu Twitter pentru a oferi o mai bună experienţă în cadrul reţelei de socializare, informează International Business Times.

Astfel, Facebook, care deţine aproximativ 750 de milioane de utilizatori activi, le va permite acestora să-şi conecteze conturile de Facebook cu cele de Twitter.

În urma colaborării dintre cele două reţele de socializare, Facebook va avea acces la postările de pe Twitter, în timp ce aceasta din urmă va beneficia de mai mult conţinut.

Cei care doresc să realizeze conexiunea dintre conturi pot accesa facebook.com/twitter, unde îşi vor conecta cele două profiluri, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.