Incarcator de telefon pentru biciclete de la Nokia

1
3

Incarcator Nokia Bike
Dau la pedale ca să-mi încarc telefonul” – acesta ar putea fi noul logo al biciliştilor care au telefoane Nokia. Asta deoarece producătorul finlandez are pentru aceştia un încărcător pentru telefoane care foloseşte energia generată de un dinam de bicicletă.
Nu este mare filosofie la mijloc. Roata din faţă a bicicletei furnizează energie pentru un dinam. Acesta o transmite unui încărcător, care, la rândul său, alimentează telefonul.

Încărcarea începe când este depăşită viteza de 6 kilometri pe oră. În medie, 10 minute de mers pe biciletă cu o viteză de 10 Km pe oră furnizează telefonului suficientă energie pentru 28 de minute de vorbit sau 37 de ore în standby. Viteza de încărcare a telefonului este direct proporţională cu viteza de mers pe biciletă.
Kitul de încărcare pentru biciclişti conţine:

* Dinam – 40.5 x 94.5 mm
* Încărcător cu interfaţă de 2 mm – 70 x 34 x 21 mm
* Support pentru telefon
* Două cabluri pentru conectarea dinamului la încărcător şi a încărcătorului la telefon


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.