iPhone poate deveni o adevarata “arma”

0
12

White iPhone 4

Foarte la modă, în trend cu tendinţele, util şi practic, un iPhone poate deveni o adevărată “armă”. Astfel gadgetul se poate transforma într-un “spyPhone” deoarece este capabil să decodeze vibraţiile şi să înregistreze tot ce se scrie de la un calculator aflat în apropierea sa.

După ce veţi citi această ştire, cu siguranţă veţi fi mai atenţi unde vă veţi pune telefoanele mobile.

Cercetătorii de la Institutul de Tehnologie din Georgia, SUA, au descoperit cum poate fi posibilă spionarea cu ajutoul iPhone-ului. Se pare că accelerometrul din interiorul telefonului mobil (piesa internă care este responsabilă cu detectarea planului de înclinare al telefonului) poate decoda ce se scrie pe un calculator, cu o acurateţe de peste 80%.

Nu numai iPhone-urile pot detecta mesajele scrise de pe calculator, ci şi smartphone-urile în general, însă produsele Apple sunt mai bune ca orice alt gadget.Hackerii sunt cei care se bucură cel mai mult de această posibilitate, iar autorităţile se confruntă cu un număr crescut de fraude prin această metodă, scrie site-ul Chrom.com, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.