LG GW910 – primul telefon cu Windows Phone 7

LG GW910S-a vorbit mult despre viitoarea platformă Windows Phone 7, dar dispozitive concrete pe care să fie implementată nu au fost anunţate. Astăzi însă, un prim prototip care va rula Windows Phone 7 şi-a făcut apariţia neoficială pe Internet. Este vorba de LG GW910, nume de cod Panther.
LG GW910 se îndreaptă către segmentul telefoanelor inteligente axate pe funcţii multimedia. Primele detalii făcute publice sunt legate de camera foto (o poză demonstrativă) şi de camera video, despre care se spune că filmează la rezoluţie High Definition. În plus, conform pozei publicate şi informaţiilor de pe cutie, LG GW910 are touchscreen şi va integra cele mai populare servicii de socializare virtuală. În sprijinul celor care folosesc intens chat-ul, smartphone-ul este dotat cu o tastatură Full-QWERTY de dimensiuni generoase.
Restul specificaţiilor, chiar dacă nu au fost dezvăluite, pot fi considerate deja cunoscute: HSDPA, Wi-Fi, GPS, slot microSD, Bluetooth etc. Mai important este să aflăm data apariţiei pe piaţă şi costul.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email