LG GW910 – primul telefon cu Windows Phone 7

0
23

LG GW910S-a vorbit mult despre viitoarea platformă Windows Phone 7, dar dispozitive concrete pe care să fie implementată nu au fost anunţate. Astăzi însă, un prim prototip care va rula Windows Phone 7 şi-a făcut apariţia neoficială pe Internet. Este vorba de LG GW910, nume de cod Panther.
LG GW910 se îndreaptă către segmentul telefoanelor inteligente axate pe funcţii multimedia. Primele detalii făcute publice sunt legate de camera foto (o poză demonstrativă) şi de camera video, despre care se spune că filmează la rezoluţie High Definition. În plus, conform pozei publicate şi informaţiilor de pe cutie, LG GW910 are touchscreen şi va integra cele mai populare servicii de socializare virtuală. În sprijinul celor care folosesc intens chat-ul, smartphone-ul este dotat cu o tastatură Full-QWERTY de dimensiuni generoase.
Restul specificaţiilor, chiar dacă nu au fost dezvăluite, pot fi considerate deja cunoscute: HSDPA, Wi-Fi, GPS, slot microSD, Bluetooth etc. Mai important este să aflăm data apariţiei pe piaţă şi costul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.