Microsoft Wireless Desktop 2000

0
19

Microsoft Wireless Desktop 2000

Microsoft Wireless Desktop 2000 este o tastatură prevăzută cu modul de criptare a conexiunii wireless, menit să împiedice orice tentativă de spionare a utilizatorilor prin interceptarea tastelor apăsate.

Tastatura este compatibilă cu sisteme Mac şi Windows, iar pentru o pereche completă avem la dispoziţie şi kit-ul Wireless Mouse 2000.

Funcţia de criptare are la bază standardul AES 128 bit, capabil să asigure un nivel de protecţie solid împotriva oricăror tentative de interceptare a datelor sensibile, cum ar fi parole sau datele de identificare pentru card-ul de credit comunicate cu ajutorul tastaturii. Cheia de criptare folosită pentru securizarea conexiunii este preprogramată din fabrică şi unică pentru fiecare produs.

Design-ul tastaturii include un palm rest texturat şi butoane dedicate pentru sistemul de operare Windows 7, ce ajută la comutarea rapidă între aplicaţii. Mouse-ul foloseşte un senzor optic cu tehnologie BlueTrack şi este bazat pe un design ambidextru, asortat în aceleaşi nuanţe de negru ca şi tastatura.

Tastatura Microsoft Wireless Desktop 2000 poate fi achiziţionată pentru aproximativ 40 dolari. Sursa: go4it.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.