Ochelarii inteligenti de la Google, sunt disponibili si in Romania

0
14

Google Glass

Google Glass sunt disponibili în cinci versiuni de culoare, la un preţ începând cu 6.999,90 lei.

Ochelarii inteligenți vor ghida utilizatorii în cele mai mari orașe din lume, cu ajutorul Google Maps, îi vor ajuta să găsească cele mai apropiate restaurante și cafenele, prin serviciul Google Search, dar și să fotografieze cele mai interesante obiective turistice ori să filmeze cele mai curajoase aventuri din vacanță.

Google Glass sunt activați și folosiți exclusiv cu ajutorul comenzilor vocale ale utilizatorului. Astfel, pentru funcția de fotografiere, utilizatorul trebuie să rostească comanda “OK Glass – take a picture”, iar pentru a filma trebuie utilizată comanda “OK Glass – start recording”.

Ochelarii au o autonomie a bateriei de 24 de ore, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se plimba în voie, iar greutatea acestora este de doar 43 de grame, pentru a fi cât mai confortabili. Camera atașată are 5 megapixeli și poate înregistra clipuri video HD de 720p. Utilizatorii pot stoca toate amintirile din vacanță, dar și instantaneele și clipurile surprinse în viața de zi cu zi, deoarece Google a echipat cei mai revoluționari ochelari ai momentului cu o memorie de 16GB. Toate fotografiile și clipurile pot fi vizionate pe ecranul integrat de 640X360 de pixeli.

Ochelarii Google Glass se pot conecta la telefoanele de tip smartphone echipate cu sistemul Android cu ajutorul aplicației MyGlass, au acces la Internet prin Wi-Fi ori Bluetooth, iar portul de încărcare este de tip microUSB.

Introducerea ochelarilor Google Glass în oferta QuickMobile vine la doar cinci luni după ce retailerul le-a oferit pasionaților de tehnologie – și nu numai – posibilitatea de a testa acest produs gratuit, pentru prima dată în România, în cadrul magazinelor proprii. Timp de 30 de zile, ochelarii au fost admirați de sute de persoane din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Baia Mare. Cei care au testat Google Glass prin intermediul QuickMobile au fost impresionați de tehnologia ce stă la baza acestor ochelari inteligenți, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.