Skype se extinde si pe sistemul Android

0
5

Android and Skype

Skype a devenit mai prietenos cu utilizatorii de telefoane şi tablete echipate cu sistem de operare Android, după ce o versiune actualizată a clientului Skype şi-a făcut apariţia în Android Market.

Faţă de numai patru dispozitive cât suporta versiunea anterioară a aplicaţiei, noua versiune extinde semnificativ lista dispozitivelor compatibile.

Îmbunătăţirile aduse la capitolul funcţionalitate sunt demne de laude, incluzând în sfârşit suport pentru apeluri video bidirecţionale, realizate folosind camera frontală a telefonului. Deoarece suportul pentru cameră frontală este specific versiunii Gingerbread a platformei Android, posesorii de dispozitive echipate cu Android 2.2 (Froyo) vor trebui să se descurce cu camera foto de pe spatele telefonului sau tabletei.

Aplicaţia Skype 2.1 pentru dispozitive Android permite iniţierea de apeluri video gratuite în sistem Skype-to-Skype, apeluri audio şi sesiuni de mesagerie instant, desfăşurate folosind conexiunea 3G sau WiFi a telefonului. Contra cost, abonaţii Skype pot trimite mesaje SMS şi iniţia apeluri audio către telefoane mobile.

Dacă dispozitivul utilizat este compatibil, suportul pentru apeluri video poate fi activat din meniul settings al aplicaţiei Skype 2.1, go4it.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.