Sony Ericsson Xperia X8

0
4

Neoficială dar credibilă, circulă informaţia conform căreia cei de la Sony Ericsson sunt foarte aproape să lanseze un nou telefon. Se numeşte Xperia X8 şi poartă numele de cod Shakira.
Sony Ericsson Xperia X8 are un design destul de asemănător cu cel al lui X10. Nu ştim deocamdată nimic legat de dotările tehnice. Chiar şi aşa, putem presupune că Xperia X8 este o versiune cu una sau două caracteristici mai puţin decât X10. În mod normal, cifrele purtate de telefoane sunt direct proporţionale cu dotările tehnice ale acestora.
Teoretic, anunţul oficial urmează să fie făcut în această vară. Atunci vom afla toate informaţiile despre acest terminal. Apoi, fie în toamnă, fie în pragul sărbătorilor de iarnă, Sony Ericsson Xperia X8 urmează să intre pe piaţă. Ne putem aştepta ca şi preţul să fie mai mic decât cel al lui X10.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.