Vine, vine iPhone 5 si ce ne aduce nou


White iPhone 4

Marea lansare a noului telefon Apple iPhone5 este asteptat de intreg globul, toata lumea sta cu ochii pe sieturile de specialitate asteptand marea lansare, dar oare va fi lansat astazi sau saptamana viitoare cum deja am vazut pe un site de stiri international.

Deja toata lumea vorbeste pe blogurile personale sau pe blogurile de specialitate ca noul telefon mobil vine intr-o versiune mai subtire ca si iPhone 4, va avea un ecran de 4 inchi, mai mare decat pana acum.

Castile pentru Apple vor avea un nou design, pentru a imbunatati sunetul.La conectivitate iPhone 5 la reţelele 4G LTE care permite o viteza superioara la internet.Cartele SIM pe care vor funcţiona noile terminale vor fi mai mici, nanoSIM.Ar fi şanse foarte mari ca iPhone 5 sa vina echipat cu un procesor Quad Core. Si ar putea iesi pe piata alaturi de urmatoarea versiune de software iOS 6.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone