Vine, vine iPhone 5 si ce ne aduce nou

0
3

White iPhone 4

Marea lansare a noului telefon Apple iPhone5 este asteptat de intreg globul, toata lumea sta cu ochii pe sieturile de specialitate asteptand marea lansare, dar oare va fi lansat astazi sau saptamana viitoare cum deja am vazut pe un site de stiri international.

Deja toata lumea vorbeste pe blogurile personale sau pe blogurile de specialitate ca noul telefon mobil vine intr-o versiune mai subtire ca si iPhone 4, va avea un ecran de 4 inchi, mai mare decat pana acum.

Castile pentru Apple vor avea un nou design, pentru a imbunatati sunetul.La conectivitate iPhone 5 la reţelele 4G LTE care permite o viteza superioara la internet.Cartele SIM pe care vor funcţiona noile terminale vor fi mai mici, nanoSIM.Ar fi şanse foarte mari ca iPhone 5 sa vina echipat cu un procesor Quad Core. Si ar putea iesi pe piata alaturi de urmatoarea versiune de software iOS 6.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.