A Murit Marioara Murarescu

0
20

Marioara Murarescu

Marioara Murărescu s-a luptat cu cancerul încă din anul 2008. „În viaţa fiecărui om există momente când e pus la încercare. Aşa a lăsat Dumnezeu! Sunt încercări, aşa spun oamenii noştri la ţară! Încercări pe care omul trebuie să le depăşească cu ajutorul lui Dumnezeu.

Totul este aşa cum vrea El. Dumnezeu îţi dă putere să treci peste aceste încercări… şi treci. Nu trebuie nici să faci din asta o tragedie, nici să crezi că Dumnezeu şi-a luat mâna de pe tine, nici să crezi că esti singur, că eşti neajutorat. Totul trebuie legat de Lumină, în toate trebuie să existe speranţă şi credinţă în Dumnezeu”, spunea Marioara Murărescu în 2009, la un an de la descoperirea cancerului la sân.

Marioara Murărescu a murit vineri dimineaţa, la vârsta de 66 de ani. MARIOARA MURĂRESCU era internată, din 9 august, la Spitalul Elias din Capitală, pentru continuarea îngrijirilor medicale.

MARIOARA MURĂRESCU a fost diagnosticată cu cancer la sân din 2008. Au urmat mai multe operații și ședințe de chimioterapie, pentru a ține cancerul sub control, însă, după o perioadă, acesta a revenit și a afectat și alte organe, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.