Alerta: Valul de canicula se extinde

Canicula

Marţi, 11 august, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toate regiunile. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35….37 de grade şi izolat 38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi, în zonele de câmpie şi podiş.În judeţele Arad, Bihor şi Satu Mare vor fi temperaturi maxime de 37…38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Miercuri, 12 august, valul de căldură va persista. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35….37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi, în zonele de câmpie şi podiş.
În judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu vor fi temperaturi maxime de 37…38 de grade, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat, scrie RomaniaTV.net

Intre orele 11 pana spre orele 17 ii sa nu se iasa din casa daca sunteti alergic la caldura foarte mare sau nu suportati caldura si peste 2 litri de apa sa consumati zilnic si daca tot este nevoie sa iesiti afara din casa atunci sa aveti tot timpul o sticluta cu apa la dvs. si sa aveti haine pe dvs. de culoare deschisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.