Alexandru Pesamosca, a murit

0
8

Alexandru Pesamosca

Alexandru Pesamosca avea 81 de ani. El suferea de insuficienţă cardiacă şi renală. În iunie, medicul a fost supus mai multor investigații din cauza unor tulburări cardiace.

Profesorul Pesamosca care a muncit mulţi ani la spitalul Budimex, nu a avut o casă şi de aproape 30 de ani locuia într-o cameră a spitalului.

La începutul verii, profesorul s-a simţit rău şi a fost internat din cauza unei tulburări cardiace, un prim diagnostic fiind insuficienţă cardiacă şi renală.

Prof.dr. Alexandru Pesamosca (81 de ani), a lucrat ca chirurg pediatru la Spitalul Clinic de Urgenţă “Marie S. Curie” din Bucureşti, şi a practicat meseria timp de 50 de ani.

Considerat de specialişti ca fiind titanul medicinii româneşti, profesorul a realizat peste 50.000 de intervenţii chirurgicale. La împlinirea vârstei de 70 de ani s-a pensionat, ca urmare a deciziei ministrului Sănătăţii, ne informeaza click.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.