Alexandru Pesamosca, a murit


Alexandru Pesamosca

Alexandru Pesamosca avea 81 de ani. El suferea de insuficienţă cardiacă şi renală. În iunie, medicul a fost supus mai multor investigații din cauza unor tulburări cardiace.

Profesorul Pesamosca care a muncit mulţi ani la spitalul Budimex, nu a avut o casă şi de aproape 30 de ani locuia într-o cameră a spitalului.

La începutul verii, profesorul s-a simţit rău şi a fost internat din cauza unei tulburări cardiace, un prim diagnostic fiind insuficienţă cardiacă şi renală.

Prof.dr. Alexandru Pesamosca (81 de ani), a lucrat ca chirurg pediatru la Spitalul Clinic de Urgenţă “Marie S. Curie” din Bucureşti, şi a practicat meseria timp de 50 de ani.

Considerat de specialişti ca fiind titanul medicinii româneşti, profesorul a realizat peste 50.000 de intervenţii chirurgicale. La împlinirea vârstei de 70 de ani s-a pensionat, ca urmare a deciziei ministrului Sănătăţii, ne informeaza click.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone