Antract primeste premiul de excelenta UCMR-ADA


antract
Maine, 30 martie 2010, ora 11.00, in Aula Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, membri formatiei Antract vor primi premiul de excelenta pentru intreaga lor activitate.

“Multumim membrilor Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pentru distinctia acordata si fanilor care au fost alaturi de noi pe tot parcursul celor 26 de ani si care au fost cu siguranta cei care ne-au determinat sa continuam sa credem in ceea ce facem.”

“Sunt placut surprins sa primesc acest premiu din partea Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Este o recunoastere a muncii depuse in toti acesti 25 de ani de activitate pe marea scena a muzicii rock romanesti si cred ca acum avem un motiv in plus sa credem ca muzica noastra este un liant intre generatii” declara Bobita Causanu – lider si membru fondator Antract.

Acest premiu vine si intr-un moment oportun din cariera formatiei Antract, mai ales ca de curand am lansat pe piata albumul aniversar Antract Live 25 care contine cele mai cunoscute piese ale grupului, de la inceputuri si pana in prezent.
Sursa: MuzicaBuna

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone