Basescu: N-o sa-i uit niciodata pe pensionarii, care m-au fluierat la Iasi

0
22

Basescu

Sa traim bine, sloganu domnului presedinte Traian Basescu, acuma se zice o vorba noua „Bine ca mai traim”.In aceasta seara domnu presedinte si-a facut o aparitie la emisiunea Nasul de la Zetze TV, el nu stie ca pensionarii din Romania traiesc dintr-o pensie mizera dupa ce au lucrat 45 de ani pentru si au dat bani la stat din salariile lor la stat ca sa isi plateasca.

Statul roman, tot imprumuta bani de la FMI, dar cine ii va da inapoi ? Sper sa nu se ajunga ca si in cazul Greciei deoarece toti romanii pleaca din Romania, aici nu se mai traieste dintr-un salar mizer de 600 de RON, uite cazul greciei ei ies in strada ca nu mai au salarii de 1800 de euro, la noi in Romania, nu se mai face nicio revolutie la noi altii mai slabi de ingeri se spanzura, asa ceva nu se poate.

Anul 2013, va fi un an foarte nasol pentru Romania pentru ca urmeaza sa se dea deja o transa de bani la FMI inapoi, de unde daca Romania este o tara consumatoare si nu mai este o tara producatoare, de unde va scoate acesti bani, noi am dat tot la fier vechi, firme constructoare de tractoare si altele de unde vom da acesti bani ?

Nu stiu daca ati observat domnul presedinte nu apare la o televiziune de stiri sa zicem Antena 3 sau Realitatea TV apare sa zicem la TVR, B1 sau noul 10 TV, pentru ca acolo nu il trage prea multa lume de limba sa scoata unele raspunsuri de la el.

O sa traim sa vedem dar, voi mai reveni cu si despre imprumuturile FMI si statul roman prin toamna, pentru ca in toamna nu vor mai fi subventii de caldura si sa vedem ce o sa zica lumea, acuma la majoritatea le pare rau ca la votat pe domnul Traian Basescu, eu nu am fost in tara si imi pare bine ca nu am votat sa nu imi zboare in cap toata lumea de ce am votat pe ala sau de ce lam votat pe ala si nu pe celalalt.

Si sa nu mai vorbim de pensionari nu imi place cand se vorbeste asa ceva ca ei au cladit tara asta si cine ii acuma la putere o vinde pe bucati avem gaz la greu lam dat la OMV, avem apa minerala iese din pamant o dam la triplu pret asa ceva nu se poate in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.