Bilantul persoanelor care au murit in urma incendiului din Colectiv se ridica la 55


Incendiu in Clubul Colectiv

Cei trei răniți în incendiul din clubul Colectiv, care mai sunt internați la Spitalul Sfântul Ioan se află la Terapie Intensivă, în stare gravă, a declarat vineri pentru Agerpres medicul Carmen Giuglea. La Spitalul de Arsuri sunt 14 pacienți, stabilizați, dar o pacientă este în stare critică. La Bagdasar Arseni mai sunt 12 răniți.„Mai sunt internați în spital trei pacienți răniți în clubul Colectiv, toți la Terapie Intensivă, prezentând stare gravă”, a afirmat medicul chirurg plastician Carmen Giuglea.

La Spitalul de Arsuri, starea pacienților internați este staționară, a declarat, în această dimineață, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Adrian Stănculea.

Joi, o pacientă rănită în incendiul din clubul Colectiv era în continuare intubată, iar alți doi pacienți se aflau în stare gravă, însă evoluau „spre bine”.

„14 răniți sunt internați în total la Spitalul de Arși, dintre aceștia 11 se află internați pe secție cu evoluție bună, doi în stare gravă, care încet-încet merg spre bine. O pacientă este în stare critică, dar stabilizată, în continuare intubată”, declara joi medicul, scrie Digi24.ro

Ne rugam pentru cei care sunt supravetuitori dar si pentru cei care nu mai sunt printre noi.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.