Braconaj pe Dunare


Braconaj pe Dunare

Doi braconierii au fost descoperiţi în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol pe Dunăre. Un bărbat a fost împuşcat de poliţiştii de frontieră. Starea bărbatului este stabilă.

Persoana care a fost împuşcată se mai afla împreună cu un alt bărbat într-o barcă. Cei doi pescuiau ilegal pe Dunăre. Aceştia au fost surprinşi de poliţiştii de frontieră din cadrul serviciului teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Pentru a-i opri pe braconieri, poliţiştii au fost trase mai multe focuri de armă în plan vertical. Cum pescarii nu s-au oprit, oamenii legii au trase şi două focuri în direcţia bărcii.

“Au fost trase patru focuri de armă în plan vertical şi două focuri de armă în direcţia agresorilor, astfel încât să nu le fie viaţa pusă în pericol”, a spus Denis Lazăr, reprezentant al poliţiei de frontieră Galaţi. Poliţiştii au întocmit actele premergătoare urmăririi penale, iar barca a fost dusă la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor, ne relateaza rtv.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone