Chinezii viitori proprietari al Pro TV-ului

0
20

PRO TV

Valoarea ofertei CEFC – Penta este de aproximativ două miliarde de dolari, dar preţul final încă nu a fost stabilit, deşi tranzacţia este aproape de finalizare, susţin sursele. Anterior, CEFC a achiziţionat de la Penta o clădire de birouri în Praga, dar are şi alte investiţii în Cehia. PPF, un grup financiar deţinut de Kellner, cel mai bogat ceh, nu mai licitează pentru CME, astfel încât singurii ofertanţi sunt CEFC – Penta. La închiderea şedinţei bursiere de luni, capitalizarea CME se ridica la 637,8 milioane de dolari.

Demult se stia ca se vinde CME ce inseamna posturile din Romania, posturile din Republica Moldova si inca din cateva tari, de aceea a fost in vara si rebranduirea posturile in Pro 2, Pro X si asa mai departe.

In trecut au mai aparut zvonuri ca RCS-RDS ar fi interesat de PRO TV dar cei de la CME au zis ca fara Acasa TV (Pro 2) nu ii de vanzare si oferta a fost peste 600 de mil. de euro si nu i-au mai interesat poate spre viitor isi vor face si ei postul lor generalist cum se spunea mai demult ca vor lansa Digi One doar zvonuri si nimic adevarat in momentul de fata.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.