Iarna in luna octombrie

0
7

Iarna in luna octombrie

La munte a venit deja iarna. În mai multe localităţi s-a aşternut un strat subţire de zăpadă. Mai multe accidente s-au produs pe DN 1 din cauza vremii. O maşină de teren a derapat şi a intrat într-un stâlp pe care l-a dărâmat. În zonă ninge şi şoseaua este udă.

Traficul rutier a fost restricţionat pentru maşinile neechipate de iarnă în judeţul Braşov între Dârste şi limita cu judeţul Prahova.

Traficul rutier a fost reluat, marţi seară, pe DN 73, între Câmpulung Muscel şi Bran, spre Braşov, după ce drumarii au lucrat trei ore pentru a îndepărta stratul de zăpadă depus pe carosabil, care a atins pe alocuri şi zece centimetri.

Mai multe maşini au rămas împotmolite în zapadă în judeţul Covasna pentru că autoturismele nu erau echipate de iarnă. În prezent, Serviciul Infotrafic Inspectoratului General al Poliţiei Române anunţă că a fost închis DN2D Ojdula (judeţul Covasna) – limita cu judeţul Vrancea pentru a fi deszăpezit. Zăpada măsura în jur de 40 de centimetri.

Un microbuz şcolar care transporta copii la şcoală a rămas înzăpezit, marţi dimineaţă, în comuna Vintileasca din judeţul Vrancea, unde ninge viscolit. Pentru scoaterea maşinii din zăpadă s-a intervenit cu un utilaj al primăriei, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.