Insula Ada scoasa la vanzare

0
8

Euro

România scoate insule la vânzare. Primăria din Năvodari a decis să vândă insula Ada din mijlocul lacului Taşaul. Va fi împărţită în loturi de 300 de metri şi, dacă proiectul va primi undă verde de la Ministerul Mediului, primii locatari se vor putea instala în curând.

Insula Ada este aproximativ 30 de hectare şi este pustie. Nu pentru mult timp însă. Aici, edilii din Năvodari vor să ridice poate cel mai ambiţios proiect turistic din ultimii 20 de ani. Unul în valoare de 900.000 de euro.

Întrega insulă va împărţită în loturi, fiecare de 300 de metri pătraţi, care vor fi mai apoi scoase la licitaţie. Proiectul însă are un mare obstacol de depăşit. Insula Ada este o arie naturală protejată, iar autorităţile au nevoie de acordul Ministerului Mediului pentru a demara lucrările. Pe lângă casele de vacanţă, pe insulă vor exista parcuri şi zone de agreement.

Ada prima insulă din România care va fi scoasă la vânzare. La un preţ timid comparativ cu alte insule. Cea mai scumpă insulă din Europa este insula Santo Stefanp din Italia. Cine doreşte să adjudece această bucată de pământ, va trebui să scoată din buzunar 20 de milioane de euro pentru doar 0,25 de kilometri pătraţi, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.