Inundatii: Cod Rosu vezi zonele vizate


Inundatii

În ultimele zile, mai multe localităţi din judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş şi Cluj au fost lovite de inundaţii. Situaţia este destul de gravă în mai multe zone.

După ce apa a măsurat chiar şi un metru în unele case, acum oamenii încearcă să recupereze ce mai pot. Unele case au fost distruse complet de viitură, iar oamenii au rămas doar cu hainele de pe ei. Şi animalele din curţi au fost omorâte, iar apa din fântâni nu mai poate fi consumată.

Peste 60 de localităţi din judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş şi Cluj au fost afectate şi peste 150 de oameni au fost evacuaţi. 800 de militari, pompieri şi jandarmi au intervenit în zonele afectate.În intervalul 29.05.2015 ora 12:00 – 30.05.2015 ora 20:00, având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, se actualizează Avertizarea Hidrologică nr. 29 din 28.05.2015, după cum urmează:

COD ROŞU pe râul Crasna, pe sector Domăneşti- Berveni (SECTOR ÎNDIGUIT) – judeţul Satu Mare.

COD PORTOCALIU pe râul Crasna pe sectorul aval de s.h. Berveni (SECTOR ÎNDIGUIT – judeţul Satu Mare.

Se ridică începând cu data 29.05.2015 ora 12:00 Avertizarea Hidrologică nr. 28 din celelalte bazine hidrografice avertizate anterior, scrie RomaniaTV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email