Peste 100 de romi au golit un tir cu alimente

0
2

Tir

Scene incredibile au avut loc, miercuri seară, la doar câţiva kilometri de Craiova. Peste 100 de romi s-au năpustit asupra unui tir plin cu alimente care s-a răsturnat.

Administratorul firmei care asigura transportul şi ceilalţi angajaţi au privit îngroziţi cum le e furată marfa. Au sunat la 112, dar la faţa locului au venit doar doi poliţişti care nu au reuşit să-i potolească pe romi. Aşa că au cerut întăriri. Totul a fost însă prea târziu, pentru că tirul fusese deja golit.

Iniţial, localnicii din zonă au avut gânduri paşnice. Ba chiar au dat o mână de ajutor la descărcarea mărfii din tirul răsturnat.

“A venit comunitatea de ţigani. În primele clipe doar ne-au asistat, apoi au început să ne atace. Nu fizic, practic au tăbărât pe camion să ia marfă”, a spus şoferul camionului.

Oamenii nu s-au oprit nici după ce şi-a făcut apariţia o patrulă de poliţişti. Localnicii neagă, însă imaginile făcute de un angajat al firmei care deţinea marfa arată cu totul altceva.

Administratorul firmei transportatoare spune că nu va face nicio plângere. În schimb, e hotărât să nu mai calce vreodată prin zonă, ne informeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.