RCS & RDS lanseaza cardurile pentru vizionare digitala integrate in televizoare

0
4

RCS RDS DIGI

Din aceasta luna, RCS & RDS, furnizorul numarul 1 pe piata de televiziune din Romania, ofera module de acces conditionat (CAM) pentru televizoarele de ultima generatie ce pot incorpora acest tip de echipamente, care pot fi utilizate in locul decodoarelor digitale de tip SD sau HD. Noile echipamente, Digi Smart CAM CI+ HD, insotite de cardurile aferente, pot fi rezervate din contul de client de pe site-ul companiei, in punctele de prezenta RCS & RDS si telefonic, la Relatii Clienti: 03xx.400.414 (xx este prefixul judetului din care este initiat apelul; 031.400.4414 (pentru Bucureşti).

Utilizarea unui Digi Smart CAM CI+ HD creste semnificativ simplitatea si usurinta utlizarii serviciilor de televiziune digitala ale RCS & RDS, prin cateva avantaje fata de un decodor classic.

– echipamentul va fi introdus in televizor si nu este insotit de cabluri pentru functionare;
– nu are telecomanda proprie, operarea realizandu-se doar din telecomada televizorului;
– este mai eficient energetic, avand un impact negativ mai mic asupra mediului;
– din punct de vedere comercial, conditiile de contractare sunt mai atractive decat in cazul decodoarelor – – clasice: primul Digi Smart CAM CI+ HD este oferit de RCS & RDS in custodie, iar pentru urmatoarele 2 se poate opta pentru inchirierea la pretul de 3 lei lunar (TVA inclus) sau cumparare la pretul de 100 lei (TVA inclus).

Televizoarele care pot utiliza noile echipamente, trebuie sa fie certificate CI+.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.