Romania s-a cutremurat

0
13

Cutremur

România s-a cutremurat de 4 ori în ultimele 24 de ore. Seismele s-au produs în zona Vrancea. Pământul pare acolo mai activ ca niciodată.

Specialiştii spun că e bine că au loc atâtea cutremure de mică intensitate pentru că aşa se descarcă energia scoarţei terestre in zona Vrancea, iar un seism major este amânat.

Cel mai puternic cutremur produs în ultimele 24 de ore în Vrancea a avut 3,9 grade pe scara Richter. E drept, pământul pare că are… ceva mai multă treabă în această perioadă în zona Vrancea.

Dar, spun specialiştii, există şi o altă explicaţie: aparatura pe care Institutul o are acum e performantă şi înregistrează mai uşor mişcările scoarţei. Mai exact, şi un seism de 1 grad Richter apare pe seismografe, ne informeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.