Romania s-a cutremurat

0
7

Cutremur

România s-a cutremurat de 4 ori în ultimele 24 de ore. Seismele s-au produs în zona Vrancea. Pământul pare acolo mai activ ca niciodată.

Specialiştii spun că e bine că au loc atâtea cutremure de mică intensitate pentru că aşa se descarcă energia scoarţei terestre in zona Vrancea, iar un seism major este amânat.

Cel mai puternic cutremur produs în ultimele 24 de ore în Vrancea a avut 3,9 grade pe scara Richter. E drept, pământul pare că are… ceva mai multă treabă în această perioadă în zona Vrancea.

Dar, spun specialiştii, există şi o altă explicaţie: aparatura pe care Institutul o are acum e performantă şi înregistrează mai uşor mişcările scoarţei. Mai exact, şi un seism de 1 grad Richter apare pe seismografe, ne informeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.