Tila Tequila la un pas de moarte din cauza fanilor

0
28

Tila

Tila Tequila, in calitatea-i de vedeta, n-a putut refuza prezenta la un eveniment la care fusese invitata in statul Illinois, unde se astepta sa fie primita cu bratele deschise ca si in cazul precedentelor evenimente la care a mai participat.

La ce nu s-a asteptat Tila a fost o ploaie de pietre si sticle pline cu urina aruncate de cei prezenti in public. De ce? Nu putem decat sa speculam pana ce vom primi si declaratii oficiale din partea politiei. Intre timp, Tila a postat o poza in care arata cat de grav a fost lovita, iar site-ul TMZ.com a intrat in posesia unui film in care se vad scenele de violenta. „Am urcat pe scena si imediat oamenii au inceput sa ma loveasca cu pietre in fata. Nu s-au oprit aici si au aruncat cu sticle. Un ciob m-a taiat pe obraz. Era sa imi ia foc parul. Au dat cu artificii pe scena. Unii dintre ei isi faceau nevoile si aruncau inspre mine”, a spus Tila Tequila.

Tila ar trebui sa fie fericita, totusi, ca evenimentul s-a intamplat in Illinois, unde politia actioneaza la timp. Daca ar fi fost invitata sa cante printr-un sat de pe la noi nici plasa de sarma amplasata in fata scenei n-ar mai fi scapat-o, probabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.