Tila Tequila la un pas de moarte din cauza fanilor

0
9

Tila

Tila Tequila, in calitatea-i de vedeta, n-a putut refuza prezenta la un eveniment la care fusese invitata in statul Illinois, unde se astepta sa fie primita cu bratele deschise ca si in cazul precedentelor evenimente la care a mai participat.

La ce nu s-a asteptat Tila a fost o ploaie de pietre si sticle pline cu urina aruncate de cei prezenti in public. De ce? Nu putem decat sa speculam pana ce vom primi si declaratii oficiale din partea politiei. Intre timp, Tila a postat o poza in care arata cat de grav a fost lovita, iar site-ul TMZ.com a intrat in posesia unui film in care se vad scenele de violenta. “Am urcat pe scena si imediat oamenii au inceput sa ma loveasca cu pietre in fata. Nu s-au oprit aici si au aruncat cu sticle. Un ciob m-a taiat pe obraz. Era sa imi ia foc parul. Au dat cu artificii pe scena. Unii dintre ei isi faceau nevoile si aruncau inspre mine”, a spus Tila Tequila.

Tila ar trebui sa fie fericita, totusi, ca evenimentul s-a intamplat in Illinois, unde politia actioneaza la timp. Daca ar fi fost invitata sa cante printr-un sat de pe la noi nici plasa de sarma amplasata in fata scenei n-ar mai fi scapat-o, probabil.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.