Toamna imbelsugata pentru cultivatorii de legume

0
5

Rosie Gigant

Roşii de peste un kilogram, păstăi care depăşesc 60 de centimetri sau dovleci uriaşi. Greu de crezut, dar toate acestea nu fac parte dintr-un basm. Au crescut chiar în grădinile gospodarilor din ţară. Legumele gigant, spun ei, anunţă o toamnă îmbelşugată.

Niciuna din legumele gigant nu a avut parte de un tratament special pentru a creşte atât de mare. La Nea’ Hârpa, în judeţul Neamţ, trebuie să cauţi mult şi bine până să găseşti roşii sub o jumătate de kilogram. Şi producţia vecinilor este la fel de bogată.

La fel de mari au crescut şi dovlecii.Cel mai mare se află însă în judeţul Mureş. Familia Moldovan l-a descoperit în urmă cu două zile. Nu le-a venit să creadă când l-au cântărit. Vecinii s-au minunat şi ei. Abia aşteaptă să se înfrupte din uriaşa legumă.

Doamnele se pregătesc acum să îl gătească. Când masa va fi gata întreg satul va fi chemat la ospăţ, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.