Ce vedem pe HBO GO in luna Martie

0
196

FOSSE/VERDON

Toate episoadele vor fi disponibile pe HBO GO din 6 martie.

Fosse / Verdon’ explorează parteneriatul unic, romantic și creativ, dintre influentul coregraf/regizor Bob Fosse și Gwen Verdon, una dintre cele mai mari dansatoare de pe Broadway din toate timpurile.

Fosse / Verdon’, un serial a cărui acțiune se desfășoară de-a lungul a cinci decenii, explorează parteneriatul unic, romantic și creativ, dintre Bob Fosse (Sam Rockwell) și Gwen Verdon (Michelle Williams). El este un cineast vizionar și unul dintre cei mai influenți coregrafi și regizori de teatru.

WESTWORLD – III

Din 16 martie, un episod în fiecare luni.

Sezonul 3 din apreciatul serial dramă HBO, o odisee întunecată despre zorii inteligenței artificiale și nașterea unei noi forme de viață pe Pământ.

THE PLOT AGAINST AMERICA/ COMPLOTUL ÎMPOTRIVA AMERICII

Din 17 martie, în fiecare marți.

O familie de evrei din clasa muncitoare din New Jersey urmărește ascensiunea politică a eroului aviator și xenofob populist Charles Lindbergh, care devine președinte și îndreaptă națiunea către fascism. Serialul are la bază romanul omonim scris de Philip Roth.

BREEDERS/ PĂRINȚI ȘI COPII

Din 3 martie.

În această comedie cinstită și fără compromisuri, Paul și Ally jonglează cariere cu normă întreagă, părinți care îmbătrânesc, o ipotecă, tulburări de cuplu și creșterea copiilor lor, Luke și Ava.

LIAR/ MINCIUNI – II

Din 3 martie.

La trei săptămâni după ce a fost emis un mandat de arestare pentru Andrew Earlham pentru agresiunea sexuală a 19 femei, trupul său e găsit în mlaștinile din Kent. Rory Maxwell se alătură lui Karen Renton ca să-l caute pe asasinul lui Earlham.

DAVE

Din 5 martie.

Un bărbat nevrotic din suburbii care se apropie de 30 de ani, s-a convins pe el însuși că este destinat să fie unul dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile. Acum trebuie să-și convingă cei mai apropiați prieteni, iar cu ajutorul lor ar putea convinge și restul lumii.

DEVS/ DIVIZIA DE DEZVOLTARE

Din 5 martie.

Lily Chan, inginer de software, investighează secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul în Silicon Valley ce produce tehnologie de ultimă oră, și despre care crede că se află în spatele uciderii iubitului ei.

NOUGHTS & CROSSES/X ȘI ZERO

Din 6 martie (toate episoadele).

Serialul urmărește povestea a doi tineri care sunt separați de culoarea pielii, dar uniți de o iubire interzisă. Sephy este o „Cruce (Cross)’, membru al clasei de culoare care conduce societatea. Callum este un „Zero (Nought)’, un membru alb al subclasei de oameni care au fost cândva sclavi.

BETTER THINGS/ LUCRURI MAI BUNE – IV

Din 6 martie.

O comedie centrată pe Sam Fox, o actriță singură, care lucrează și își crește cele trei fiice în L.A. Ea este mamă, tată, arbitru și polițist. Viața ei este amuzant de urmărit, dar nu ai vrea să o trăiești (cu unele excepții).

BLACK MONDAY/ LUNEA NEAGRĂ – II

Din 16 martie.

19 octombrie 1987 – Lunea neagră, cea mai mare criză a pieței bursiere din istoria Wall Street. Aceasta este povestea modului în care niște tipi din exteriorul sistemului au atacat clubul bine consolidat de pe Wall Street și au sfârșit prin a duce la prăbușirea celui mai mare sistem financiar din lume.

ROSWELL, NEW MEXICO – II

Din 17 martie.

După ce se întoarce în orașul ei natal, Roswell, New Mexico, Liz descoperă un adevăr șocant despre Max, iubitul său din adolescență, acum ofițer de poliție: el este un extraterestru care și-a ascuns abilitățile neobișnuite întreaga sa viață.

Deja incepe sa se simta putina concurenta din partea HBO GO catre cei de la Netflix, daca ai abonament full cu HBO+MaxPACK la Digi poti sa ai gratis HBO GO.Serialele de pe HBO GO plus filmele merita sa ai si platforma asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.