Din 4 februarie Hartuitorii in premiera si exclusivitate pe DIVA Romania

0
27

Stalker

Serialul Hărțuitorii (Stalker) îi are în rolurile principale pe Maggie Q (Nikita, Divergent) şi actorul laureat cu Globul de Aur Dylan McDermott (Hostages, American Horror Story) şi este un thriller psihologic despre detectivii care investighează cazuri de hărţuire – voyeurism, hărţuire online şi obsesii romantice – în cadrul Unităţii de Evaluare a Ameninţărilor din Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD). Din distribuţie mai fac parte Mariana Klaveno (True Blood), Victor Rasuk (Godzilla, Cincizeci de umbre ale lui Grey) şi Elisabeth Röhm (Ţeapă în stil american). Serialul este o producţie marca Outerbanks Entertainment şi Warner Bros. Television.

Detectivul Jack Larsen (McDermott) s-a transferat recent în această unitate de la Divizia Criminalistă din New York şi a avut deja probleme din cauza personalităţii lui puternice, încrederii în forţele proprii şi comportamentului problematic – dar toate acestea se pot dovedi a fi atuuri la noul lui loc de muncă. Şefa lui, Lt. Beth Davis (Q), este puternică, concentrată şi extrem de pricepută la ceea ce face, motivată de propria experienţă de victimă. Alături de restul echipei – tânărul şi ambiţiosul Detectiv Ben Caldwell (Rasuk) şi inteligentul Detectiv Janice Lawrence (Klaveno) – Larsen şi Davis evaluează nivelul de ameninţare al diverselor cazuri şi reacţionează înainte ca intimidarea să atingă un nivel alarmant, în timp ce încearcă să-şi ţine sub control şi propriile obsesii.

Distribuit în întreaga lume de Warner Bros. International Television Distribution, Hărțuitorii a fost creat de Kevin Williamson (The Following, Jurnalele vampirilor), care este şi producător executiv.

Producătorul executiv al serialului Hărțuitorii, Kevin Williamson, este un scenarist, producător şi regizor a cărui viziune unică a încântat ani buni publicul, în seriale şi filme de succes.

Momentan, serialul poliţist al lui Williamson The Following, cu Kevin Bacon, a ajuns al sezonul trei, pe postul FOX. În 2009, Williamson şi Julie Plec au lansat Jurnalele vampirilor, care a ajuns la sezonul cu numărul şase şi rămâne cel mia vizionat serial al postului The CW. Serialul a avut şi un spin-off, The Originals, ajuns la seria a doua.
Primul serial TV al lui Williamson a fost Cei mai frumoşi ani, serial care a devenit un fenomen al culturii pop, făcându-i celebri pe actorii James Van Der Beek, Katie Holmes, Joshua Jackson şi Michelle Williams.

Înaintea succesului pe micul ecran, Williamson a avut succes cu filmul Scream, lansat în 1996 şi urmat de continuările Scream 2 şi Scream 4. Williamson s-a inspirat de pasiunea lui din copilărie pentru filmele de groază pentru a crea franciza care a revigorat genul horror, iar filmele din seria Scream au devenit peliculele de groază cu cele mai mari încasări din toate timpurile, strângând peste 500 de milioane de dolari în întreaga lume.
După ce a avut succes cu Scream, Williamson a continuat cu thriller-ul Ştiu ce-ai făcut astă-vară şi a colaborat cu regizorul Robert Rodriguez la thriller-ul SF Şcoală sub teroare. Williamson a debutat ca regizor cu O lecţie pentru profa’ de istorie (cu Helen Mirren şi Katie Holmes).

Williamson s-a născut în New Bern, un mic oraş de coastă din Carolina de Nord, care l-a inspirat în crearea orăşelului din serialul Cei mai frumoşi ani, scrie DivaRomania.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.