Dupa trei sezoane serialul „ZOO” a fost anulat

0
372

ZOO TV Show

Ecranizare a bestseller-ului semnat de James Patterson, ZOO este un thriller a cărui acţiune are la bază un val de atacuri violente ale animalelor, evenimente aparent izolate ce se petrec pe întreg globul. Pe măsură ce atacurile devind mai violente şi oarecum coordonate, Jackson Oz, un tânăr biolog renegat de comunitatea ştiinţifică decide să le cerceteze şi să găsească o cale de a rezolva această pandemie pentru a salva rasa umană până nu devine prea târziu şi întreaga omenire să fie sfâşiată de animale. Cercetările sale se vor intersecta cu investigaţia condusă de jurnalista Jamie Campbell, ajutată la rândul său de Mitch Morgan, un veterinar autoexilat de societate, ce preferă compania animal în detrimental celei umane. Acestora li se vor alătura Abraham, un bun prieten de-al lui Oz şi Chloe, o poliţistă de origine franceză.

Având la bază cel mai recent roman aflat în curs de apariţie semnat de James Patterson, Instinct prezintă povestea unui fost agent CIA care, după ieşirea din Agenţie a reuşit să îşi întemeieze o viaţă ‘normală’ ca profesor şi scriitor, toate acestea riscând să fie în zadar în momentul în care NYPD îi solicită expertiza în investigarea şi prinderea unui criminal în serie.

Una bună şi una rea pentru serialele estivale ale celor de la CBS, astfel că după reînnoirea surpriză a noului proiect Salvation, oficialii postului au anunţat anularea Zoo, scrie TVAddicted

Serialul a fost bun dar prea mult inflorit in sezoanele 2 si mai ales in sezonul 3 si dupa aceea a avut problema ratingului ca si cum a avut acuma din ultimii 5 ani noul sezon din The Walking Dead.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.