Noutati in luna Martie pe Netflix

0
424

Netflix

Seriale pe Netflix in luna Martie:

Paradise PD – Partea 2/ 6 martie -> Diabolicul lider mafiot domină orașul Paradise, iar echipa se confruntă cu conflicte dure, planuri murdare, fetișuri perverse și o amenințare nucleară.

The Protector (Ultimul protector al orașului) – S3/ 6 martie -> Istanbulul se scufundă în haos, iar Hakan înfruntă un Nemuritor teribil, care vrea să pună mâna pe cheia pentru distrugerea orașului.

On My Block (În cartier) – S3/ 11 martie -> Sezonul 3 al acestui serial de comedie urmărește un grup de prieteni care înfruntă provocările maturizării într-un cartier sordid din Los Angeles.

The Circle Brazil – S1/ 11 martie ->Să fii tu însuți sau altcineva? Jucătorii trebuie să se decidă, în timp ce urmăresc să câștige premiul în bani oferit când această emisiune-concurs sosește în Brazilia.

100 Humans (100 de oameni) – S1/ 13 martie -> O sută de voluntari foarte diferiți participă la experimente care abordează probleme legate de vârstă, sex, fericire și alte caracteristici umane.

Bloodride (Pe căi bizare) – S1/ 13 martie -> Un serial-antologie norvegian, care combină stilul horror cu umorul negru scandinav, în care fiecare poveste se desfășoară în propriul univers plin de realism, dar bizar.

Elite (Elita) – S3/ 13 martie -> Atunci când încă un elev este ucis, este declanșată o nouă investigație. Elevii privesc către viitor, în timp ce consecințele trecutului continuă să-i urmărească.

Kingdom (Regatul) – S2/ 13 martie -> Plasată în Coreea, în epoca dinastiei Joseon, această dramă cu zombi revine cu sezonul 2.
The Valhalla Murders (Crimele din Valhalla) – S1/ 13 martie -> O ambițioasă detectivă islandeză face echipă cu un polițist din Norvegia pentru a investiga o serie de crime care ar putea fi legate de o teribilă traumă.

Women of the Night – S1/ 13 martie

Dare Me (Să nu îndrăznești) – S1/ 20 martie -> Secrete, conflicte și primejdii dezlănțuite de sosirea unei noi antrenoare zguduie o echipă de majorete de liceu, condusă de Beth și de prietena ei loială, Addy.

Feel Good (Vreau să mă simt bine) – S1/ 20 martie -> Mae Martin își interpretează propriul rol de comediană care trăiește la Londra, are o nouă relație și se luptă să nu revină la dependență.

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (Madam C.J. Walker: Milionară prin forțele proprii) – Miniserie/ 20 martie -> Acest miniserial urmărește traseul incredibil al unui personaj real: Madam C.J. Walker, prima femeie afro-americană care a ajuns milionară prin forțe proprii.

The Letter for the King – S1/ 20 martie -> În acest captivant serial de fantezie, soarta unui regat se află în mâinile unui băiat care își asumă misiunea de a transmite un mesaj secret.

Signs (Semne) – S1/ 20 martie -> Cazul unei tinere ucise seamănă cu o crimă veche de un deceniu, iar noul comandant de poliție se vede nevoit să rupă tăcerea care învăluie un orășel din Munții Bufniței.

Unorthodox (Neortodox) – 1/ 26 martie -> O tânără fuge din Brooklyn la Berlin pentru a scăpa de o căsătorie aranjată. Dar trecutul o ajunge din urmă.

Car Masters: Rust to Riches (Restauratorii: De la rugină la glorie) – S2/ 27 martie -> Mașini clasice sunt cosmetizate la greu cu aportul Gotham Garage, o echipă de californieni pricepuți, dedicați înnoirii și comercializării simpaticelor mașini vintage.

Il processo (Procesul) – S1/ 27 martie -> Uciderea unei adolescente afectează o procuroare cu legături cu victima, un avocat care speră la cazul carierei lui și o suspectă care susține că este nevinovată.

Ozark – S3/ 27 martie -> Serialul distins cu premiul Emmy despre o familie din suburbii, care trebuie să spele milioane de dolari în munții Ozark din Missouri revine cu sezonul 3.

The English Game (Sportul englez) – S1/ martie -> În Anglia anilor 1870, doi fotbaliști din clase sociale diferite leagă o prietenie care transformă un sport dedicat exclusiv aristocraților într-o activitate pentru mase.

Filme pe Netflix in luna Martie:

El silencio de la ciudad blanca (Liniștea orașului alb) – 6 martie -> Un detectiv urmărește un ucigaș responsabil de o serie de crime ritualice, care a terorizat un oraș din Țara Bascilor vreme de zeci de ani.

Guilty (Cine e vinovat?) – 6 martie -> Când un student seducător este acuzat că a violat o studentă mai puțin populară, iubita lui explorează diferitele versiuni ale poveștii pentru a afla adevărul.

I Am Jonas (Viața lui Jonas) – 6 martie -> Un trecut haotic îl urmărește pe Jonas, care își amintește povestea de dragoste adolescentină cu Nathan, un băiat impulsiv și complicat, dar irezistibil.

Spenser Confidential – 6 martie -> Proaspăt ieșit din închisoare, Spenser investighează o crimă surprinzătoare și este atras din nou în lumea interlopă din Boston. Cu Mark Wahlberg în rolul principal.

Sitara: Let Girls Dream (Sitara: Lăsați fetele să viseze) – 8 martie -> O fată din Pakistan visează să fie pilot, neștiind că tatăl ei are de gând să o mărite cu un bărbat mult mai în vârstă. Regia: Sharmeen Obaid-Chinoy, premiată cu Oscar.

Lost Girls (Fete dispărute) – 13 martie -> În această dramă bazată pe fapte reale, o mamă încearcă să-și găsească fiica dispărută și descoperă o serie de cazuri de crimă nerezolvate. Cu Amy Ryan și Gabriel Byrne.

Maska (Mirajul) – 20 martie -> Un tânăr își propune să devină star de cinema, dar o iubire de o vară îi arată diferența subtilă dintre visuri și iluzii. Cu Manisha Koirala.

The Platform (Platforma) – 20 martie -> Într-o închisoare în care unii deținuți mănâncă mai bine decât alții, cineva încearcă să producă o schimbare pentru ca toată lumea să fie tratată la fel.

Ultras – 20 martie -> O poveste despre prietenia dintre generații și maturizare, pe fondul ultimelor cinci săptămâni ale unui campionat de fotbal și al culturii ultrașilor.

Curtiz (Curtiz – Regizorul maghiar care a răscolit Hollywoodul) – 25 martie -> În 1942, ambițiosul și arogantul regizor de film Michael Curtiz are de-a face cu intrigi de studio și drame de familie, în timp ce filmează pelicula „Casablanca”.

The Occupant (Aici e acasă) – 25 martie -> Când este nevoit să-și vândă apartamentul, un bărbat ajunge să aibă o obsesie legată de familia care locuiește acum acolo și decide să-și reia viața pierdută.

Mark of the Devil (Semnul diavolului) – 27 martie -> Două surori deschid o carte străveche și eliberează răul în lumea noastră, iar un preot posedat și chinuit de propriii lui demoni devine singura lor salvare.

The Decline – 27 martie

Uncorked (Destupat) – 27 martie -> Un tânăr își înfruntă tatăl atunci când își urmează visul de a deveni maestru somelier, în loc să preia afacerea familiei.

Documentare pe Netflix in luna Martie:

Ugly Delicious – S2/ 6 martie -> Dave pornește spre Mumbai, Sydney, Istanbul și alte destinații în căutarea unor meniuri uimitoare și se pregătește pentru cea mai mare aventură din viața sa: va fi tătic.

Dirty Money (Bani murdari) – S2/ 11 martie -> Imperii corporatiste clădite pe minciuni. Scandaluri care au șocat lumea. Serialul revine cu un al doilea sezon și noi povești despre lăcomie, îndrăzneală și corupție.

Fangio: El hombre que domaba las maquinas (Fangio: Omul care a îmblânzit mașinile) – S1/ 20 martie -> La începutul anilor ’50, Juan Manuel Fangio era regele Formulei 1, câștigând cinci campionate mondiale înainte de apariția echipamentelor de protecție și siguranță.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Regele tigrilor) – 20 martie-> Acest miniserial analizează universul tulbure al crescătorilor de tigri, dezvăluind ciocnirile violente dintre diferitele grupuri.

Crip Camp: A Disability Revolution (Crip Camp: O tabără revoluționară) – 25 martie -> Lângă Woodstock, într-o tabără de vară pentru adolescenți cu dizabilități, are loc o adevărată revoluție care transformă vieți și declanșează o întreagă mișcare.

ARASHI’s Diary: Voyage (Jurnalul trupei ARASHI) – episoadele 3 și 4 -> La douăzeci de ani de la debutul trupei Arashi, alătură-te muzicienilor într-o nouă călătorie și descoperă-le viața, talentul și ceea ce oferă lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.