Premiile Oscar 2017 le vedem pe Digi 24 si Digi FILM

0
37

The Oscars

RCS RDS a anuntat ca Digi24 si Digi Film vor difuza pentru al treilea an consecutiv Gala Premiilor Oscar. Festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Hollywood, in Los Angeles, si va fi in direct si in exclusivitate difuzata de cele doua televiziuni ale companiei RCS RDS, mai precizeaza operatorul.

Pe 24 ianuarie 2017, Digi24 si Digi Film vor difuza de la ora 15:18 nominalizarile la premiile Oscar 2017. Se preconizeaza ca filme precum La La Land, Fences si Manchester by the Sea pentru cel mai bun film, Casey Affleck si Denzel Washington pentru actor in rol principal, Natalie Portman, Emma Stone sau Meryl Streep pentru actrita in rol principal.

A 89-a editie a Galei Premiilor Oscar va fi transmisa in direct de la Los Angeles pe 26 februarie si se va putea viziona si fara traducere in limba romana, la Digi24 si Digi Film ( telespectatorul va putea alege intre pista audio in română și cea în engleza, daca este abonat la un serviciu de televiziune digitala prin cablu sau satelit al RCS RDS), Sosirea vedetelor pe covorul rosu se va vedea in noaptea de duminica spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi24 si Digi Film, de la ora 02:00 si pana in jurul orei 06:30.

„Oana Zamfir si invitatii ei vor comenta predictiile, momentele de varf ale anului cinematografic si cele mai importante secvente ale serii, incepand cu ora 01:00 pe Digi24 si 01:30 pe Digi Film. De altfel, postul de televiziune va difuza, in jurnalele de stiri, o serie de materiale dedicate editiei din acest an a premiilor Oscar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.