Serialul Dynasty a primit episoade noi

0
1179

Dynasty on CW

Reboot al telenovelei cu acelaşi nume din anii ’80 şi avându-i protagonişti pe membrii a două din cele mai înstărite familii din America, Carrington şi Colby, Dynasty prezintă disputele acestora în ceea ce priveşte averea, puterea, descendenţii şi moştenirea. Noua poveste este scrisă din perspectiva a două femei rivale şi anume Fallon Carrington, fiica miliardarului Blake şi a lui Cristal, viitoare sa mamă vitregă, o femeie hispanică din clasa de mijloc a societăţii. Viaţa miliardariilor, a acelor 1% care conduc întreaga planetă, este una cu adevărat atrăgătoare însă dedesubturile acesteia, în spatele uşilor închise şi dincolo de lumina reflectoarelor stau corupţia, şantajul şi compromisurile. Povestea originală l-a avut protagonist pe Blake Carrington, un magnat în domeniul petrolier, a cărui fiică, Fallon, o ura şi o detesta pe mult mai tânăra secretară a sa, Krystle Jennings, pe care acesta o ceruse în căsătorie. Actori din proiectul original îşi vor face apariţia în serial.

CW au anuntat în dimineaţa aceasta extinderea sezonului 1 cu nouă scenarii suplimentare, serialul urmând să ajungă astfel la un total de 22 de episoade pentru S1. De menţionat că Dynasty va intra în pauza de sărbători pe 6 decembrie, urmând a reveni cu noi episoade la începutul lui 2018, scrie TVAddicted.

Un serial chiar foarte tare si merita sa il urmaresti in fiecare saptamana, te tine captiv pana la final, o reteta perfecta pentru cei de la The CW.Urmeaza sa aflam ce se va intampla cu serialul Valor facut tot de cei de la The CW il vor lasa la cate episoade are actual, sau vor mai adauga episoade noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.