Serialul Ray Donovan merge mai departe cu sezonul 6

0
1109

Ray Donovan

Cu o comandă de 12 episoade, sezonul 6 va aduce o schimbare în decor, filmârile urmând să fie mutate în totalitate din Los Angeles în New York – de menţionat de asemenea că o mare parte din episodul 5×12 a fost filmat în NYC, plasând deja povestea de fond a S6 în noul oraş. Filmările noilor episoade urmează să debuteze la începutul lui 2018 pentru o lansare în cea de-a doua parte a anului (toamnă).

Ray a venit în Los Angeles pentru a fi alături de familia sa însă, cum aceasta nu mai există, într-o nouă încercare de a-şi reface viaţa şi luând în considerare turnura pe care a luat-o cariera sa, Donovan decide că NYC este locul potrivit pentru această nouă etapă. Chiar dacă la început pare că se va muta la New York pentru a-şi ajuta fiica, în cele din urmă va realiza că şi el avea nevoie de ajutor pentru a trece peste moartea soţiei sale. În privinţa alegerii noului oraş, showrunnerul David Hollander a mărturisit că din punct de vedere creativ, New York este cea mai bună provocare pe care o puteau întâlni – oraşul are tot ce îi trebuie serialului: modă, teatru, Wall Street, media, cultură.

– Gary Levine, President of Programming, Showtime Networks:
“Ray Donovan broke new ground this season with its deeply emotional and innovative approach to Abby’s passing, without sacrificing any of the intensity that has been its trademark. We so appreciate that David Hollander is never satisfied with the status quo, and his creative plan for moving the show to New York reflects his relentless ambition for this series.”

După ce serialul a intrat într-un con de umbră înainte de lansarea sezonului curent, mai multe site-uri de peste ocean au lansat ipoteza că Ray Donovan se va încheia o dată cu finalul S5, fiind doar o problemă de timp până când reprezentanţii postului vor face oficial acest lucru. Se pare că şi ei se mai înşeală din când în când, acum, cu doar câteva zile rămase până la difuzarea 5×12, cei de la Showtime anunţând reînnoirea serialului cu sezonul 6, scrie TVAddicted.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.