Serialul „The Good Doctor” primeste noi episoade

0
94

The Good Doctor

Presedintele ABC Entertainment Channing Dungey a scris:

„We are thrilled to announce that we are giving our viewers additional episodes of The Good Doctor. We have an amazing team in front of and behind the camera, led by Freddie Highmore’s incredibly nuanced performance as Dr. Shaun Murphy, and we’re confident the show will continue to captivate our audience.”

Având la bază un format sud-corean şi adaptat pentru US de David Shore, creatorul celebrului House MD, noua dramă de la ABC îl prezintă pe Shaun Murphy, un tânăr doctor de excepţie care suferă de sindromul savantului autist. Acesta decide să iesă din propria zonă de confort, mutându-se într-un nou oraş pentru a se alătura deprtamentului de chirurgie din cadrul unuia dintre cele mai prestigioase spitale. Singur pe lume şi incapabil să dezvolte relaţii personale cu cei care lucrează, Shaun profită de abilităţile sale pentru a salva vieţile pacienţilor şi a demonta scepticismul colegilor săi.

Dacă cei de la CBS au extins comanda noii comedii Young Sheldon la un sezon complet după doar un episod, cei de la ABC au preferat să mai aştepte puţin în privinţa noului serial hit al postului, The Good Doctor. Decizia postului alfabet nu a întarziat, reprezentanţii ABC anunţând noaptea trecută că au fost comandate noi scenarii adiţionale pentru noua drama a cărui protagonist este Freddie Highmore, ajungând astfel la un sezon complet, de 22 episoade, scrie TVAddicted

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.