When you’re Strange un film despre The Doors

thedoors
Coloana sonora a celui mai asteptat film documentar despre legendara trupa The Doors – “When You`re Strange” se va lansa pe 6 aprilie.

Albumul cuprinde 14 trackuri, o selectie extraordinara a celor mai cunoscute piese The Doors cat si cantari live rare si interviuri a tuturor celor 4 membri.

“When You`re Strange” vorbeste despre cea mai influenta si apreciata trupa a tuturor timpurilor cat si despre si mostenirea imensa pe care aceasta a lasat-o. Filmul a fost regizat de Tom DiCillo si se va lansa pe 9 aprilie. Cunoscutul actor Johnny Depp isi imprumuta vocea acestei productii, fiind naratorul filmului.

“Vizionand inregistrarile aproape hipnotice, nelansate pana in prezent cu Jim, John, Ray si Robby am simtit ca experimentez totul prin ochii lor. Nici un alt film documentar despre rock n` roll, sau oricare alt documentar nu va exprima mai bine ce vrea sa spuna acest film. Este o onoare imensa sa ma fi implicat. Sunt la fel de mandru de acest lucru ca de orice altceva am realizat pana acum.”

Sursa: MuzicaBuna

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.