When you’re Strange un film despre The Doors

0
33

thedoors
Coloana sonora a celui mai asteptat film documentar despre legendara trupa The Doors – „When You`re Strange” se va lansa pe 6 aprilie.

Albumul cuprinde 14 trackuri, o selectie extraordinara a celor mai cunoscute piese The Doors cat si cantari live rare si interviuri a tuturor celor 4 membri.

„When You`re Strange” vorbeste despre cea mai influenta si apreciata trupa a tuturor timpurilor cat si despre si mostenirea imensa pe care aceasta a lasat-o. Filmul a fost regizat de Tom DiCillo si se va lansa pe 9 aprilie. Cunoscutul actor Johnny Depp isi imprumuta vocea acestei productii, fiind naratorul filmului.

„Vizionand inregistrarile aproape hipnotice, nelansate pana in prezent cu Jim, John, Ray si Robby am simtit ca experimentez totul prin ochii lor. Nici un alt film documentar despre rock n` roll, sau oricare alt documentar nu va exprima mai bine ce vrea sa spuna acest film. Este o onoare imensa sa ma fi implicat. Sunt la fel de mandru de acest lucru ca de orice altceva am realizat pana acum.”

Sursa: MuzicaBuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.