Concert Byron la Stufstock

0
4

Byron

Concertul va avea loc pe scena mare de pe plaja si va incepe la ora 21:45. Din setlist vor face parte atat piese cunoscute de pe albumele “Forbidden Drama” si “A Kind of Alchemy”, cat si piese mai noi (si totusi mai vechi) de pe cel mai recent album al trupei, “Perfect”.

Vamaiotii rataciti pe la Stufstock in data de 27 august vor putea sa ii asculte pe Byron in concert, la a noua editie a festivalului de muzica.

Acesta este o colectie de 16 piese romanesti adaptate si reinterpretate de Byron. Printre ele se numara cantece facute celebre de Alexandru Andries, Nicu Alifantis, Timpuri Noi, Celelalte Cuvinte, Phoenix, Ada Milea, Kumm sau Luna Amara, dar si doua cantece inedite compuse de regizorul Nae Caranfil pentru un musical ce nu a mai ajuns sa fie produs.

Trupa Byron pregateste lansarea celui de-al doilea DVD al trupei, “Live Underground”, filmat toamna trecuta la salina din Turda.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.