Concert Byron la Stufstock


Byron

Concertul va avea loc pe scena mare de pe plaja si va incepe la ora 21:45. Din setlist vor face parte atat piese cunoscute de pe albumele “Forbidden Drama” si “A Kind of Alchemy”, cat si piese mai noi (si totusi mai vechi) de pe cel mai recent album al trupei, “Perfect”.

Vamaiotii rataciti pe la Stufstock in data de 27 august vor putea sa ii asculte pe Byron in concert, la a noua editie a festivalului de muzica.

Acesta este o colectie de 16 piese romanesti adaptate si reinterpretate de Byron. Printre ele se numara cantece facute celebre de Alexandru Andries, Nicu Alifantis, Timpuri Noi, Celelalte Cuvinte, Phoenix, Ada Milea, Kumm sau Luna Amara, dar si doua cantece inedite compuse de regizorul Nae Caranfil pentru un musical ce nu a mai ajuns sa fie produs.

Trupa Byron pregateste lansarea celui de-al doilea DVD al trupei, “Live Underground”, filmat toamna trecuta la salina din Turda.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.