Concert MUZE: Lansare album „O sa fie bine” | Sibiu

0
406

Concert Muze Poster Sibiu

România trebuie să știe că O SĂ FIE BINE!
Weekend-ul acesta, sâmbătă, 5 mai, trupa MUZE vă invită să luați parte la cel de-al treilea concert de lansare a albumului „O să fie bine”, în Underground Pub Sibiu.

Publicul este așteptat la eveniment începând cu ora 21:00, iar în deschidere va urca pe scenă Cino, artist din Sebeș, alături de Voica. Adresa localului este: Strada General Magheru. nr. 45, Sibiu.

MUZE este singura trupă rap din România formată din 5 fete, iar albumul de debut a fost lansat online pe 25 octombrie 2017.

EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover vor cânta live piese extrase de pe albumul „O să fie bine”, dar și de pe materialele solo. Fiecare dintre piesele ce vor fi auzite în concert transmite o stare aparte, având în comun mesajul central de învingere a obstacolelor și certitudinea că, prin ambiție, perseverență și credință, în final totul își găsește rezolvarea.

*Biletele se vor găsi la intrare. Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este permis numai dacă acestea sunt însoțite de o persoană majoră, pe baza cărții de identitate! Fumatul este interzis in interiorul localului.

LINK Facebook Event: http://bit.ly/Concert-MUZE_SIBIU-OSFB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.